CAG in Cancer immunotherapy (CAGci)

CAGci vil forbedre behandling med immunterapi for kræftpatienter, så langt flere kræftpatienter overlever sygdommen.

Immunterapi er et markant gennembrud i kræftbehandlingen, og nye former for immunterapi bliver godkendt i hastigt tempo til stadigt flere forskellige kræftformer. De nye behandlingsmuligheder peger på, at langt flere patienter, selv med spredning af sygdommen, kan blive kræftoverlevere.

Immunterapi bygger på immunsystemets evne til at genkende og dræbe cancerceller og vil medføre ændringer i behandlingsstrategierne for de fleste, hvis ikke alle, kræftformer henover de næste år.

Implementering af nye immunterapier er dog gået så stærkt, at mange klinikere står med presserende spørgsmål og udfordringer i behandlingen. Den overordnede ambition for CAGci er at skabe evidensbaserede kliniske løsninger på disse udfordringer og ligeledes tilbyde evidensbaseret undervisning af sundhedspersonale inden for cancer immunterapi.

En yderligere udvikling af immunterapi kræver øget vidensudveksling og styrket samarbejde mellem klinikere og forskere. CAGci har etableret en stærk faglig-klinisk samarbejdsorganisation mellem universiteter og hospitaler i hovedstadsregionen. Ved at styrke den transinstitutionelle og tværfaglige vidensdeling mellem klinikere og forskere inden for cancer immunterapi kan CAGci udforske potentialet for immunterapi til gavn for patienter, pårørende og samfundet.

0
Deltagere på tværs af hospitaler og universitet
0
Hospitaler
0
Institutter

Kontakt os

Hvis din henvendelse drejer sig om egne symptomer, sygehistorie og behandling skal du kontakte egen læge.

CAG-forpersoner