CAG Allergy (ALLERGY)

CAG-Allergy skal løse det danske sundhedsvæsens store udfordring med et stigende antal patienter, der lider af allergiske sygdomme, herunder eksem, astma og høfeber samt fødevare- og medicinallergi.

Det vil vi gøre med banebrydende forskning i tidlig opsporing, nye individualiserede behandlinger og mere sammenhængende patientforløb på tværs af sektorer.

CAG Allergy består af førende eksperter fra almen praksis, fem specialer involveret i behandlingen af allergiske patienter på tværs af sektorer og højprofilerede basalforskere i immunologi.

Den stærke struktur giver et optimalt miljø for banebrydende forskning som vil tiltrække internationale forskere og finansiering. CAG-Allergi har derudover en ambition om at bane vejen for en ændret klinisk praksis som vil leve op til fremtidige patienters behov og tilbyde behandling på det rette ekspertiseniveau fra start.

CAG Allergy’s arbejde bliver koblet op til nye uddannelsesinitiativer. Det skal øge viden i grund- og efteruddannelserne, medvirke til at rekruttere nye forskere og klinikere samt styrke vores internationale konkurrenceevne.

0
Deltagere på tværs af hospitaler og universitet
0
Hospitaler
0
Institutter

Kontakt os

Hvis din henvendelse drejer sig om egne symptomer, sygehistorie og behandling skal du kontakte egen læge.

CAG-forpersoner

CAG-key members