Nu kan du ansøge om at blive udpeget til Clinical Academic Group (CAG)

Greater Copenhagen Health Science Partners (GCHSP) åbner for ansøgninger til nye Clinical Academic Groups (CAGs).

Deadline for ansøgninger er den 25. februar 2019 kl. 12.00.

Ved at etablere en CAG er du med til at samle klinik, forskning, uddannelse og efteruddannelse på tværs af universiteter og hospitaler. På den måde kan du øge kvaliteten i forskningen samt medvirke til, at de nyeste forskningsresultater hurtigere omsættes i praksis til gavn for patientbehandlingen.

Med støtte fra GCHSP får CAGs prioriteret adgang til bistand fra partnerskabsorganisationernes støttefunktioner til etablering af et stærkt tværgående samarbejde mellem forskningen og den kliniske praksis.

Har du spørgsmål til CAG Call 2019 kan du kontakte GCHSP sekretariatet på gchsp@ku.dk.

Informationsmøde

Der bliver afholdt et informationsmøde for de, der ønsker at høre mere om GCHSP, CAGs og ansøgningsprocessen. Datoen bliver offentliggjort på Call-siden på GCHSP’s hjemmeside, hvorfra du kan tilmelde dig. Interesserede forskere, forskningsledere, eventuelle samarbejdspartnere samt øvrige interesserede kan deltage.

Formandskabet i kommende CAGs

Dette års call er det første efter udvidelsen af CHSP til GCHSP. GCHSP består af fire store aktører inden for sundhedsområdet. Region Hovedstaden, Region Sjælland, Københavns Universitet og DTU. Det betyder også, at formandskabet for den enkelte CAG skal bestå af én repræsentant med hovedansættelse på et af de to universiteter og én repræsentant med hovedansættelse i én af de to regioner.

Læs mere om udvidelsen til GCHSP

Læs mere om GCHSP

DTU styrker det sundhedsteknologiske område - GCHSPCAGci - immunterapi - GCHSP