Greater Copenhagen Health Science Partners (GCHSP) åbner for ansøgning til fem af i alt ti nye Clinical Academic Groups (CAGs)

Greater Copenhagen Health Science Partners (GCHSP) åbner for ansøgning til fem af i alt ti nye Clinical Academic Groups (CAGs) den 8. februar 2024 med deadline den 25. marts 2024.

De fem CAGs i 2024 vil være fordelt, så tre emnemæssigt er åbne og to emnemæssigt er tematiske. De to tematiske CAGs har fokus på 1) hjemmemonitorering, -diagnostik og -behandling og 2) psykiatri.

  • Der kan søges om 3 mio. kr. heraf 1.5 mio. kr. til delvis aflønning af tre ph.d.-studerende/post.docs. og 1.5 mio kr. som basisbevilling.
  • Forpersongruppen skal bestå af en forsker fra KU eller DTU og en forsker fra Region Sjælland eller Region Hovedstaden.
  • Et relevant antal key members kan deltage.
  • Alle fire partnerorganisationer (DTU, Region Sjælland, KU og Region Hovedstaden) skal være repræsenterede i den samlede forperson/key member gruppe.

For yderligere information om etablering af nye CAGs se her: https://gchsp.dk/om-gchsp/etablering-af-nye-cags/

Ansøgningsportalen er åben fra den 8. februar 2024 og findes her: https://regionh.efond.dk/ansogning/index2.php?fondnr=3

SCIN CAGMartin Wiinberg