Internationalt bedømmelsespanel
Forside, det internationale panel, mand i hvid kittel med en vægtskål

Det internationale bedømmelsespanel 2021

CAGs udvælges med afsæt i åbne opslag og i et tæt samarbejde mellem et internationalt bedømmelsespanel og formandskabet i Executive Board.

Björn Gustafsson

Björn Gustafsson fagdirektør for sundhedområdet i Helse Midt-Norge RHF.

Før var han dekan ved ‘Faculty of Medicine and Health Sciences’ ved Norges teknisk-naturvidenskabelige universitet (NTNU) – det største universitet i Norge.

Björn Gustafsson er professor i gastroenterologi og specialist i intern medicin og gastroenterologi. Hans forskningsområde er translationel forskning i inflammatorisk tarmsygdom, samt grundforskning i neuroendokrinologi og neuroendokrin tumorbiologi.

Han er også overlæge inden for fordøjelsessygdomme ved St. Olavs Universitetshospital i Trondheim.
Han var var formand for The Norwegian Gastroenterological Association fra 2009 til 2013 og prodekan for forskning ved ’Faculty of Medicine’ fra 2012-2015.

Bjørn Gustafsson har deltaget i det internationale panel i vurderingen af CAGs i 2017, 2018, 2019, 2020 og 2021 som formand.

Læs mere om Björn Gustafsson

Björn Gustafsson, formand for det internationale bedømmelsespanel, Technical Director Helse-Midt Norge
Sebastien Ourselin

Professor Sebastien Ourselin er leder af ’School of Biomedical Engineering & Imaging Sciences på King’s College i London’.

Skolen er dedikeret til udvikling, klinisk translation og klinisk anvendelse af medicinsk billeddannelse, beregningsmodellering, minimalt invasive indgreb og kirurgi.

Han er også direktør for EPSRC Image Guided Therapies UK Network + og har rejst over 40 mio. pund, som hovedforsker, herunder 10 mio. under initiativet Innovative Engineering for Health til at oprette GIFT-Surg-projektet.

Sebastien deltog også i panelet i 2019.

Læs mere  om Sebeastien Ourselin

Sebastien Ourselin, medlem af det internationale panel, professor, leder af School of Biomedical Engineering & Imaging Sciences på King's College i London
Li Felländer-Tsai

Li Felländer-Tsai er professor og overlæge i ortopædkirugi ved Karolinska Institutet og Karolinska Universitetssjukhuset.

Li Felländer-Tsai er leder af Centrum för avancerad medicinsk simulering och träning (CAMST) ved Karolinska Universitetssjukhuset.

Hendes forskning fokuserer på hvordan man kommer sig efter kirurgi i bevægeapparatet, stofskiftet i ledhinderne efter kirurgi og lokale effekter af farmaka og fysisk behandling samt behandling av knæskader.

Li Felländer-Tsai er formand for Nordisk Ortopædisk Forening og medlem af bestyrelsen for ’European Federation of National Associations of Orthopaedics and Traumatology (efort.org)’.

Li deltog også i panelet i 2018 og i 2019.

Læs mere om Li Felländer-Tsai

Li Felländer-Tsai, Det internationale bedømmelsespanel, Professor, Senior Physician
Reinhard Fässler

Reinhard Fässler er direktør ved ’Max Planck Institute of Biochemistry’ i Martinsried nær München. Her har han siden 2001 ledet afdelingen for Molekylær Medicin.

Reinhard Fässler er æresprofessor ved LMU München, Københavns Universitet og University of Hong Kong.
I 2000 blev han medlem af EMBO, og i 2008 blev han medlem af ’Austrian Academy of Sciences’.

Reinhard Fässlers forskningsområde er integriner, herunder hvordan de bliver aktiveret, hvordan du udfører deres signalfunktion, og hvordan beskadigede integriner bliver identificeret og frasorteret i endosomerne.

Reinhard deltog også i panelet i 2018 og i 2019.

Læs mere om Reinhard Fässler

CV Reinhard Fässler

Reinhard Fässler, medlem af det internationale panel, prof. dr., direktør for Max Planck Institute of Biochemistry