Proces for
CAG-ansøgninger

 • 25. februar

  Ansøgningsfrist

 • 1. marts

  Ansøgninger sendes til det internationale bedømmelsespanel

 • 9. april

  CAG-ansøgere modtager svar på om de går videre til interview

 • 24. april

  Interview afholdes i København med de udvalgte ansøgere

 • 4. juni

  Lancering af 4 nye CAGs

Internationalt bedømmelsespanel
paneldeltagere

Det internationale bedømmelsespanel 2019

CAGs udvælges med afsæt i åbne opslag og i et tæt samarbejde mellem et internationalt bedømmelsespanel og formandskabet i Executive Board.

Björn Gustafsson

Björn Gustafsson er dekan ved ‘Faculty of Medicine and Health Sciences’ ved Norges teknisk-naturvidenskabelige universitet (NTNU). NTNU er det største universitet i Norge.

Björn Gustafsson er professor i gastroenterologi og specialist i intern medicin og gastroenterologi. Hans forskningsområde er translationel forskning i inflammatorisk tarmsygdom, samt grundforskning i neuroendokrinologi og neuroendokrin tumorbiologi.

Han er også overlæge inden for fordøjelsessygdomme ved St. Olavs Universitetshospital i Trondheim.
Han var var formand for The Norwegian Gastroenterological Association fra 2009 til 2013 og prodekan for forskning ved ’Faculty of Medicine’ fra 2012-2015.

Bjørn Gustafsson deltog også i det internationale panel i vurderingen af CHSP CAGs i 2017 og i 2018 som formand.

Læs mere om Björn Gustafsson

Björn Gustafsson
Sebastien Ourselin

Professor Sebastien Ourselin er leder af ’School of Biomedical Engineering & Imaging Sciences på King’s College i London’.

Skolen er dedikeret til udvikling, klinisk translation og klinisk anvendelse af medicinsk billeddannelse, beregningsmodellering, minimalt invasive indgreb og kirurgi.

Han er også direktør for EPSRC Image Guided Therapies UK Network + og har rejst over 40 mio. pund, som hovedforsker, herunder 10 mio. under initiativet Innovative Engineering for Health til at oprette GIFT-Surg-projektet.

 

Læs mere  om Sebeastien Ourselin

Sebastien Ourselin
Li Felländer-Tsai

Li Felländer-Tsai er professor og overlæge i ortopædkirugi ved Karolinska Institutet og Karolinska Universitetssjukhuset.

Li Felländer-Tsai er leder af Centrum för avancerad medicinsk simulering och träning (CAMST) ved Karolinska Universitetssjukhuset.

Hendes forskning fokuserer på hvordan man kommer sig efter kirurgi i bevægeapparatet, stofskiftet i ledhinderne efter kirurgi og lokale effekter af farmaka og fysisk behandling samt behandling av knæskader.

Li Felländer-Tsai er formand for Nordisk Ortopædisk Forening og medlem af bestyrelsen for ’European Federation of National Associations of Orthopaedics and Traumatology (efort.org)’.

Li deltog også i panelet i 2018.

Læs mere om Li Felländer-Tsai

Li Felländer-Tsai
Reinhard Fässler

Reinhard Fässler er direktør ved ’Max Planck Institute of Biochemistry’ i Martinsried nær München. Her har han siden 2001 ledet afdelingen for Molekylær Medicin.

Reinhard Fässler er æresprofessor ved LMU München, Københavns Universitet og University of Hong Kong.
I 2000 blev han medlem af EMBO, og i 2008 blev han medlem af ’Austrian Academy of Sciences’.

Reinhard Fässlers forskningsområde er integriner, herunder hvordan de bliver aktiveret, hvordan du udfører deres signalfunktion, og hvordan beskadigede integriner bliver identificeret og frasorteret i endosomerne.

Reinhard deltog også i panelet i 2018.

Læs mere om Reinhard Fässler

CV Reinhard Fässler

Reinhard Fässler
Per Nilsen

Per Nilsen er professor i samfundsmedicin med fokus på forskningsimplementering ved Institut for Medicin og Sundhedsvidenskab (IMH) på Linköpings Universitet.

Hans forskningsinteresser omfatter også problematikker i sundhedsorganisationer, patientsikkerhed, kultur, lederskab og workplace learning.

Per Nilsen var ansvarlig for etablering af forskningsprogrammet om implementeringsvidenskab ved Linköpings Universitet, der har tiltrukket national og international interesse. Han leder adskillige projekter om implementering af evidensbaseret praksis på diverse sundheds- og samfundsområder.

Per Nilsen har udviklet master- og ph.d.-implementeringskurser, som har kørt årligt siden 2011. Ph.d.-uddannelsen tiltrækker studerende fra alle nordiske lande og videre.

Han har en ph.d. fra Linköpings Universitet.

Læs mere om Per Nilsen

Per Nilsen - GCHSP international panel

Hvem kan søge om at blive CAG

Forskere og klinikere fra Københavns Universitet, Region Hovedstaden, DTU og Region Sjælland.

Ansøgningsproces

Ansøgningen skal udfyldes i CAG-ansøgningsskemaet og uploades til web-formularen sammen med ‘CAG members form’ og øvrige dokumenter angivet i ansøgningsskemaet. Læs grundigt vejledningen i CAG-ansøgningsskemaet.

Download CAG-ansøgningsskemaet

Download CAG members form

Upload din ansøgning her

CAG-finansiering

Hver CAG modtager 500.000 kr. om året i to år samt mulighed for at søge om yderligere 500.000 kr. til tredje år.

Herudover modtager hver CAG 450.000 kr. per år i de tre første tre år til indskrivning af én ny ph.d.-studerende.

Kriterier, udvælgelse og fagligt indhold i CAGs

Læs om hvad der skal til for at komme i betragtning som CAG, ledelse og organisering af CAGs, baggrunden for etablering og det faglige indhold i en CAG mm.

Læs mere om CAGs

Sådan ansøger du

 • Læs CAG-opslaget

 • Download og udfyld CAG-ansøgningsskemaet

 • Udfyld web-formular og upload ansøgning samt bilag

 • Send ansøgning til GCHSP-sekretariatet

 • Du modtager herefter en bekræftelse på modtagelse af din ansøgning

Begynd at skrive og tryk enter for at søge